Retourneren

Wanneer kan/mag ik mijn bestelling retourneren?
U mag een bestelling retourneren wanneer:

  • het product niet voldoet aan uw verwachting
  • u niet de juiste producten ontvangen heeft
  • het product defect is


Wanneer en hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen (na ontvangst) de producten per e-mail bij ons te reclameren. Vervolgens dient u het product, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd, te retourneren. Het is van belang dat u de producten niet heeft geopend en/of gebruikt. Zodra het product bij ons binnen is, wordt na wens een ander product verstuurd of het bedrag (binnen 30 dagen) teruggestort op uw rekening.

Het terugstorten van uw geld is helaas niet mogelijk indien:
• u het product al gebruikt heeft of beschadigd is
• u niet tijdig reclameert en retour stuurt
Wat is het herroepingsrecht en hoe maak ik daar gebruik van?
Het herroepingsrecht houdt in dat u het recht heeft binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. Om van dit recht gebruik te maken dient u de bestelling conform artikel 6 t/m 10 van onze algemene voorwaarden te herroepen.

Korting
Ik heb een artikel net ontvangen en nu is het afgeprijsd, heb ik recht op een verrekening?
Voor artikelen geldt altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling voor het artikel werd vermeld. Overigens is een ondernemer volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. U bepaalt, als consument, zelf wanneer u tot aankoop overgaat. U hebt geen recht op teruggaaf van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.