Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Wil je een bestelling retourneren? Dat kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Meld de retourzending eenvoudig aan via https://www.retourneren.nl/beautyfashionshop.

Let op: Bewaar altijd de Track & Trace code als bewijs van je retourzending. Zo kunnen wij je beter van dienst zijn!

Het aankoopbedrag en de verzendkosten worden vergoed door Payot-Bestellen.nl. De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten worden van het aankoopbedrag van de geretourneerde producten afgetrokken. Je ontvangt het bedrag of de vervangende producten binnen 14 kalenderdagen, nadat de retourzending is aangekomen bij Payot-Bestellen.nl.

Voorwaarden retourneren

Aan het retourneren van producten zijn enkele voorwaarden verbonden. Wij zullen de retourzending enkel verwerken wanneer deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel/de artikelen zijn ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd
  • De verpakking(en) zijn onbeschadigd
  • Het artikel/de artikelen zijn voorzien van de originele etiketten en/of stickers
  • Je hebt het artikel/de artikelen maximaal 14 dagen in huis

Om hygiënische redenen en gezondheidsredenen kunnen artikelen die geopend en/of gebruikt zijn niet geretourneerd worden. Wij raden je ten zeerste aan om eerst de verpakking goed te bekijken zodat je er zeker van bent dat je het juiste product besteld/ontvangen hebt. Controleer ook de ingrediëntenlijst op ingrediënten waar je allergisch voor bent.