Over ons

Be Beauty Online,

Het jaar 1996, waar het begon met een eigen schoonheidssalon, legde Sharon Bruggink de basis voor het huidige bedrijf. Met als doel om vanuit jarenlange kennis en ervaring, passende producten deskundig te adviseren voor iedereen. Wij streven ernaar consumenten via onze webshops dezelfde service en advies te bieden als bij een professioneel schoonheidssalon.

 

  Klanten die in de schoonheidssalon van Sharon kwamen, wilden de huidverzorgingsproducten eenvoudig thuis kunnen bestellen. Dit gaf de doorslag om de topkwaliteit salon merken en beauty producten online aan te gaan bieden. Zo werd in 2008 Be Beauty Online opgericht. Inmiddels heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een internationale e-commerce onderneming met klanten door heel Europa. Naast deze webshops hebben we het online aanbod uitgebreid met de komst van onze eigen app!

 

  Wij van Be Beauty Online zijn jouw eerste aanspreekpunt op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en make-up. Ons team bestaande uit gediplomeerde schoonheidsspecialisten en beautyliefhebbers staan voor jou klaar om online deskundig advies te kunnen geven.

 

  Voor de verschillende problemen en behoeftes van de huid, is het belangrijk om de juiste skin care producten te gebruiken. Daarom bieden wij een brede selectie van hoogwaardige merken in iedere prijsklasse. Zo hebben wij voor iedere huid de perfecte oplossing!

 

  Omdat het belangrijk is te blijven ontwikkelen, volgen wij continu professionele trainingen op het gebied van huidverzorging. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen wij jou altijd van het juiste advies en topservice voorzien. Benieuwd naar meer hiervan?

 

  Volg ons dan op social media, hier delen wij dagelijks de beste producten, handige tips én een uniek kijkje achter de schermen tijdens de product trainingen. Of neem een kijkje op onze eigen blog!
Trustmark

4.43

Goed