Payot Pate Grise - Vette Huid & Puistjes

Payot Pate Grise - Vette Huid & Puistjes

De wetenschappers van de Laboratoires Payot beschikken over een excellente kennis van de huid. En om aan de behoeften van alle gemengde en vette huidtypes tegemoet te komen, hebben ze de Payot Crème Purifiante.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Payot Pate Grise Masque Charbon
  Payot Pate Grise Masque Charbon
  (adviesprijs) 23,29
  25% korting
  Special Price 17,47
 2. Payot Pate Grise Papiers Matifiants 50Pcs
  -60%
  Payot Pate Grise Papiers Matifiants 50Pcs
  (adviesprijs) 8,15
  60% korting
  Special Price 3,26
 3. Payot Anti Blemishes Kit 2022
  -50%
  Payot Anti Blemishes Kit 2022
  (adviesprijs) 27,25
  50% korting
  Special Price 13,63
 4. Payot Pate Grise Spéciale 5 Duo Pack
  Payot Pate Grise Spéciale 5 Duo Pack
  (adviesprijs) 36,68
  5% korting
  Special Price 34,85
per pagina

Payot Pate Grise | verzorging voor de vette onzuivere huid

Alle Payot Expert Pureté-producten bevatten een extract van Chileense munt dat de talgproductie aanzienlijk vermindert en het ontstaan van onzuiverheden in een vroeg stadium tegengaat. Payot Expert Pureté gaat verstopping van de talgklieren tegen. Hiervoor zorgen de krachtige werkstoffen die vanwege hun effectiviteit en perfecte verdraagzaamheid door de huid werden geselecteerd. Het extract activeert het natuurlijke bacteriëndodende mechanisme van de huid en voorkomt zo het ontstaan van ontstekingen die imperfecties van de huid kunnen veroorzaken.

Chileense Munt-Extract, Aha-Zuren en Rozenbottel-Extract

Voor de anti-imperfectie verzorgingsproducten in de lijn Payot Expert Pureté hebben de wetenschappers van de laboratoires Payot gekozen voor het gebruik van een nieuwe generatie AHA-zuren (Alpha Hydro Acide) die de werking van de producten aanvullen, bijzonder effectief en goed verdraagbaar zijn. De esters van de AHA-zuren zorgen voor een micro-peeling van de huid en de huidstructuur wordt gladder en onzuiverheden verdwijnen sneller.  Het glycolzuur heeft een diepgaande peelende werking die de verstopte poriën weer vrij maakt.

Alle perfectionerende huidverzorgingsproducten uit de lijn Payot Expert Pureté bevatten een rozenbottel-extract dat het ontstaan van ontsierende grove poriën tegengaat – de huidstructuur is verfijnd en ziet er weer glad uit.  

Help een puistje! Het perfecte trio: een doelgerichte & snelle oplossing

Dit perfecte trio, strijdt dag en nacht tegen puistjes om ze te camoufleren, te zuiveren en ze vervolgens te doen verwijderen. De leisteen-extracten en de teatree-olie zorgen ervoor dat de puistjes sneller rijpen en daarna volledig uitdrogen.

Payot Pate Grise L'Originale: een verzorging op basis van een geheime formule van Dr. Nadia PAYOT. ‘s Avonds aanbrengen en tijdens het slapen laten inwerken om de puistjes sneller te laten rijpen en te laten verdwijnen.

Payot Pate Grise Spéciale 5: aanbrengen nadat de puistjes met de PÂTE GRISE zijn gerijpt. De gel droogt ze uit en versnelt het herstel van de huid.

Payot Pate Grise Stick Couvrant: met deze stick kun je op ieder moment van de dag kleine ontsierende puistjes camoufleren en onzuiverheden tegengaan.

Bestel Payot nu gemakkelijk en met korting online bij payot-bestellen!

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. Bestel nu bij Payot-bestellen met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.


Trustmark

4.43

Goed