Techni Liss - Beginnende Huidveroudering

Techni Liss - Beginnende Huidveroudering

De Techni Liss lijn wordt vervangen door de Payot Blue Techni Liss lijn. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten, waardoor ze jouw huid nog meer te bieden hebben. Bij Payot-bestellen.nl kun je gemakkelijk de geherformuleerde producten kopen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Payot Blue Techni Liss

Waar staat de Payot Blue Techni Liss lijn voor?

Payot bracht eerst de Techni Liss lijn uit om tekenen van huidveroudering te verminderen. De producten hebben een drievoudige werking:

  • Ze voorkomen het ontstaan van tekenen van huidveroudering.
  • Fijne lijntjes en nieuwe rimpels vervagen.
  • Diepere lijnen en rimpels worden verminderd.

In 2018 besloot Payot dat de Techni Liss lijn nog beter op de behoeften van je huid afgestemd kan worden. Zoals je misschien al weet draagt blauw licht bij aan een versnelde huidveroudering. In plaats van alleen bestaande rimpels aan te pakken, kun je huidveroudering ook voor een deel voorkomen. De Blue Techni Liss producten beschermen je huid tegen dit licht, zodat jouw huid langer een jeugdige en frisse uitstraling heeft. In onze webshop vind je onder andere de volgende producten:

  • Blue Techni Liss Jour is de perfecte crème voor dagelijks gebruik. Bescherm je huid tegen de negatieve effecten van blauw licht en geef haar een jeugdige look.
  • Blue Techni Liss Renovateur Nuit is een nachtcrème die het natuurlijke herstelproces van de huid ondersteunt.
  • Blue Techni Liss Regard egaliseert de huid rondom de ogen. Het geeft de huid energie en het zorgt voor een frisse blik.

Wil jij je huid ook hydrateren? Kies dan voor de producten uit de Hydra 24+ lijn! Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen.    

Trustmark

4.45

Goed