Perform Lift - Rijpere Huid

Perform Lift - Rijpere Huid

De Payot Perform Lift is een lijn met producten die helpen een gladde, stevige huid en heldere gelaatstrekken te behouden. De huid krijgt het in de loop der jaren zwaar te verduren onder de dagelijkse invloeden van buitenaf.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Payot Perform Lift | Laat tekenen der tijd aan uw gezicht voorbijgaan

Met het ouder worden ontstaan ook de eerste rimpels en verslapt de huid. Dit wordt ook wel huidveroudering genoemd. De Payot Perform Lift is het antwoord op de huidveroudering! Reken af met rimpels en verslapte huid. De laboratoria van Payot hebben innovatief antwoord gevonden op huidveroudering.

Het Acti-lift Complex

Payot heeft een innovatief Acti-lift Complex ontwikkeld als antwoord op de huidveroudering. Onderzoek heeft geresulteerd in een baanbrekende synergie van werkstoffen die het verslappen van het weefsel in alle huidlagen tegengaat. Het herstructureert de huid, het verstevigd de cohesie tussen de huid en opperhuid en het geeft een zichtbaar liftend effect.

Huidverzorging met een liftend effect

Payot heeft verschillende producten om de huid te liften. De Payot Perform Lift Vitality is een liftende, huid aanspannende crème. De huid oogt zichtbaar jonger, steviger en straalt opnieuw. Klinisch onderzoek heeft bewezen dat de crème tot 8% meer rimpels verwijdert. De Payot Perform Lift intense is een verzorgingsproduct dat de huid opnieuw helpt te verdichten. De rijke textuur voedt de huid intens en zorgt voor een comfortabel gevoel. De Payot Perform Lift Regard is speciaal ontwikkeld om de ogen te liften met als resultaat een stralende en open blik van de ogen.  

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot.

Trustmark

4.43

Goed