Payot Uni Skin - Verhelderend alle huidtypen

Payot Uni Skin - Verhelderend alle huidtypen

De Payot Uni Skin lijn is een lijn speciaal ontwikkeld voor de vrouw, ongeacht haar leeftijd, huidtype, huidskleur en droomt van een perfecte teint. 8 op de 10 vrouwen in de wereld hebben last van een onregelmatige teint van de gezichtshuid.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Payot Uni Skin Masque Magnetique
    Payot Uni Skin Masque Magnetique
    (adviesprijs) 58,55
    25% korting
    Special Price 43,91
per pagina

Payot Uni Skin | Nooit meer onzuiverheden in het gezicht

De invloeden van het milieu, de eigen levenswijze en leeftijd maken dat het DNA van de cellen kwetsbaarder wordt. De hoogwaardige innovatie van de Payot laboratoria hebben hiervoor de Payot Uni Skin lijn ontwikkeld. De lijn helpt de huid te egaliseren, huidstructuur te verbeteren, vlekken en littekens te verminderen en geeft de huid haar oorspronkelijke uitstraling terug.

De kracht van de natuur versterkt door de wetenschap

Payot biedt met het Uni Perfect Complex een complete cellulaire werking op twee niveaus om het geheel van de functiestoornissen die verantwoordelijke zijn voor de onvolmaaktheden van de teint te bestrijden. De werkzame stof in de producten komt van de Calendula bloem. De unieke werking pakt de onvolmaaktheden aan bij de oorsprong, zorgt voor het behoud van het leefmilieu van het DNA van de cellen en stimuleert teven de synthese van de belangrijkste huidcellen. De cellulaire werking vind haar oorsprong in de combinatie van Aziatische planen en kiwi en stimuleert hiermee de regeneratie van de opperhuid om de huidstructuur glag te strijken en pigmentstoornissen te vervagen. Tot slot zorgt de kruidkers voor een dubbel schild als het gaat om het tegengaan van vervuiling van de huid en het ontgiften van de huid. Het resultaat van het Payot Uni Perfect Complex is een stralende huid die dag na dag egaler en natuurlijker zal worden.

Producten met unieke sensoriële texturen

De Payot Uni Skin lijn bevat als dagcrème de Payot Uni Skin Jour. Deze perfectionerende egaliserende crème bestrijd dagelijks de functiestoornissen van de cellen die verantwoordelijke zijn voor oneffenheden en onzuiverheden. Met het aanwezige SPF 15 zorgt deze dagcrème tevens voor een extra bescherming tegen Uv-straling. Als aanvulling op de dagcrème heeft Payot de Uni Skin Yeux et Lèvres. Deze crème is speciaal voor de kwetsbare zones van het gezicht zoals ogen en lippen. Het strijkt rimpels glad en vult ze zichtbaar op. Om de huid een lichtbooster te geven heeft Payot het Uni Skin Concentré Perles ontwikkeld. Dit serum helpt met het bestrijden van onvolmaaktheden van de teint van het gezicht. Tot slot is er de Payot Uni Skin CC Cream. Deze verzorging bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint en beschermt de huid tegen Uv-straling met het aanwezige SPF 30.

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. 

 

 

Trustmark

4.45

Goed