Payot Supreme Jeunesse - Globale Anti-Aging

Payot Supreme Jeunesse - Globale Anti-Aging

Op 50-jarige leeftijd heeft de huid al veel meegemaakt en vertoont rimpels en huidverslapping. Maar dat is geen reden om af te zien van anti-aging verzorging. Payot Supreme Jeunesse gaat de tekenen van veroudering van de rijpere huid tegen. Deze productlijn is ideaal als u uw huid op een prettige manier wilt verzorgen. Voor een jongere en stevigere huid.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Payot Supreme Jeunesse La Nuit 50 Ml
  Payot Supreme Jeunesse La Nuit 50 Ml
  (adviesprijs) 118,30
  25% korting
  Special Price 88,73
 2. Payot Supreme Jeunesse Regard 15 Ml
  Payot Supreme Jeunesse Regard 15 Ml
  (adviesprijs) 67,95
  25% korting
  Special Price 50,96
 3. Payot Supreme Jeunesse Cou Et Decollete
  Payot Supreme Jeunesse Cou Et Decollete
  (adviesprijs) 87,30
  25% korting
  Special Price 65,48
 4. Payot Supreme Jeunesse Le Masque 50 Ml
  Payot Supreme Jeunesse Le Masque 50 Ml
  (adviesprijs) 92,55
  25% korting
  Special Price 69,41
 5. Payot Supreme Jeunesse Les Mains 50 Ml
  Payot Supreme Jeunesse Les Mains 50 Ml
  (adviesprijs) 32,80
  25% korting
  Special Price 24,60
per pagina

Payot Anti Aging Suprême Jeunesse | Voor een jonge en frisse uitstraling

Rimpels, verslappingen, vlekken, gebrek aan hydratatie zijn allemaal onderdelen die de Payot Anti Aging Suprême Jeunesse helpt te verminderen.

In het hart van de formule

Het unieke bloemenconcentraat in de Payot Anti Aging lijn helpt om veroudering van de huid tegen te gaan. Extracten van Magnolia & Orchidee compenseren de overbelasting van het natuurlijke afweersysteem van de huid gerelateerd aan inflamaging. Deze krachtige antioxidanten beschermen de huid tegen oxidatieve stress. Zij regenereren de huid diep en hebben een doelgerichte werking tegen rimpels en vlekken terwijl de huid verstevigd wordt.

Het aanwezige Extract van Oost-Indische kers verbetert het zuurstoftransport tussen de huidcellen om hun metabolisme te boosten en de doeltreffendheid van de werkstoffen van de volgende verzorgingsproducten te optimaliseren. Het AHA van Hibiscus verfijnt en strijkt de huidstructuur glad voor een prachtige uitstraling. Water van Witte Lelie versterkt, verzacht en maakt de huid soepel. Tot slot zorgt het ingekapseld Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht ervoor dat het hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen en dankzij het hoog moleculair gewicht wordt de huid meteen opgevuld.

De Payot Suprême Jeunesse Essence

Onder andere in de Payot Anti Aging Suprême Jeunesse lijn de Payot Suprême Jeunesse Essence. Deze zijdezachte essence met vijf zeldzame bloemen en hyaluronzuur activeert de doeltreffende werking van de opvolgende verzorgingsproducten. De oneindig sensoriële formule zorgt samen met de dag en nacht verzorging Payot Supreme Jeunesse Jour & Payot Supreme Jeunesse Nuit dat de huid kalmeert en versoepelt, vult haar op en strijkt tegelijkertijd de huidstructuur glad. De huid hervindt hiermee haar jeugdige uitstraling. Deze primer heeft een overheerlijke geur met de elegante noten van magnolia en kostbare muskus.

De Payot Anti Aging Suprême Jeunesse geeft de huid nieuwe impulsen en helpt de huid te verjongen. Met als resultaat een stralende en verjongde huid.

Trustmark

4.45

Goed