Sunny | Zonbescherming

Sunny | Zonbescherming

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Payot Sunny

De Payot Sun Sensi lijn is vervangen door de Sunny lijn. Wees niet getreurd, want deze nieuwe lijn bevat eveneens producten om je huid optimaal te beschermen tegen de zon én producten die voor een mooie, gebruinde huid zorgen. Zo kun je met een gerust hart van de zon genieten. Bestel de producten gemakkelijk bij Payot-bestellen.nl!

Veilig een gebruinde teint met de Payot Sunny lijn

Ook al zijn we dol op de zon, blootstelling aan de zon kan schadelijk zijn voor onze huid. De UV-straling en vrije radicalen hebben een negatieve invloed en versnellen het verouderingsproces van de huid. De kans op rimpels, pigmentvlekken en een droge huid is vele malen groter. De Payot Sunny producten bieden dan ook een optimale bescherming tegen zowel UVA als UVB straling. De combinatie van antioxidanten, plantenextracten en vitaminen bestrijdt vrije radicalen, om schade te voorkomen. De gekozen ingrediënten vervuilen de oceaan zo min mogelijk, zodat komende generaties ook daarvan kunnen genieten. Combineer de producten voor een zongebruinde teint:

  • Droom je van een egale, gebruinde huid? Breng dan een maand voordat je op vakantie gaat de Sunny Magic Mousse A Bronzer aan. Verdeel 1 à 2 keer per dag de mousse over je gezicht en lichaam, voor een soepele, gladde huid die egaal bruin zal worden.
  • Veilig zonnebaden begint met de juiste zonbeschermingsfactor. Op basis van je natuurlijke huidsteint bepaal je welk product jou de beste bescherming biedt. De Sunny Brume Lactee SPF 30 is geschikt voor mensen met een medium tot donkere huid. Heb je een (zeer) lichte huid? Kies dan voor de hoogste factor en gebruik de Sunny Creme Divine SPF50. Beide producten laten geen plakkerig laagje achter.
  • Verkoel en hydrateer je huid na het zonnen met de Sunny Refreshing Gelee Coco. Dit heerlijke product bevat het verzachtende kokosmelk en het zorgt ervoor dat je langer van je gebruinde teint kan genieten.

Bestel de Payot Sunny producten bij Payot-bestellen.nl!

Je huid verdient de beste verzorging, voor, tijdens en na het zonnebaden. Bij Payot-bestellen.nl kun je eenvoudig de gewenste producten bestellen. Is de bestelwaarde €40,- of meer? Dan is de verzending gratis! Je ontvangt je pakket binnen 1 à 3 werkdagen.