OptiMale | Mannenlijn

De Payot Optimale Homme lijn is een speciale lijn voor de man. De Payot Laboratoria hebben zich laten inspireren door de expertise van de oprichtster Dr Nadia Payot voor het ontwikkelen van de nieuwe formules gebaseerd op de kracht van mineralen.

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Payot Deodorant 24 Heures
  - 15 %
  Payot Deodorant 24 Heures
  (adviesprijs) 20,85
  15% korting
  Aanbiedingsprijs 17,72
 2. Payot Soin Total Anti-Âge
  - 15 %
  Payot Soin Total Anti-Âge
  (adviesprijs) 46,98
  15% korting
  Aanbiedingsprijs 39,93
 3. Payot Gel Nettoyage Integral
  - 25 %
  Payot Gel Nettoyage Integral
  (adviesprijs) 20,38
  25% korting
  Aanbiedingsprijs 15,29
 4. Payot Soin Apaisant Apres Rasage
  - 10 %
  Payot Soin Apaisant Apres Rasage
  (adviesprijs) 30,07
  10% korting
  Aanbiedingsprijs 27,06
 5. Payot Optimale Gel Désincrustant Charbon
  - 10 %
  Payot Optimale Gel Désincrustant Charbon
  (adviesprijs) 24,23
  10% korting
  Aanbiedingsprijs 21,81
 6. Payot Rasage Precis
  - 10 %
  Payot Rasage Precis
  (adviesprijs) 16,96
  10% korting
  Aanbiedingsprijs 15,26
 7. Payot Optimale Set 2021
  - 30 %
  Payot Optimale Set 2021
  (adviesprijs) 88,21
  30% korting
  Aanbiedingsprijs 61,75

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Payot Optimale Homme | Begin het nieuwe seizoen met een huid in topvorm

Daarbij hebben zij ingespeeld op de specifieke behoeften van de mannenhuid. De oligo-elementen die zijn verwerkt in de formules van de Payot Optimale lijn optimaliseren de natuurlijke activiteiten van de mannenhuid om deze te versterken, te verstevigen en comfortabeler aan te laten voelen. De producten bevatten ijzer, koper, mangaan, zink en silicium. Deze ingrediënten helpen de huid te verstevigen, stimuleren, beschermen en kalmeren.

Het complete ritueel voor de verzorging van de huid 

De Payot Optimale Homme lijn bevat producten in drie verschillende categorieën: hygiëne, scheren en dagelijks verzorging. De hygiëne lijn producten bevat een deodorant 24 Heures met een 24 uur bescherming tegen transpiratie. De scheerlijn bevat een scheerschuim onder de naam Payot Rasage Précis, een kalmerende scheerschuim voor een gladde huid. De Payot Soin Apaisant Apres Rasage is een aftershave gel voor na het scheren, het kalmeert de huid en geeft een verkoelend effect.

Dagelijkse verzorging met een bewezen effectiviteit

  De Payot Soin Hydra 24H Matifiant is een verfrissende anti-glim gel. Deze frisse gel zorgt voor een langdurige hydratatie gedurende 24 uur. De gel zorgt ervoor dat de huid niet gaat glimmen en maakt de huid zuiver en fris met een matte finish. De niet-vette textuur wordt direct opgenomen en zorgt meteen voor een fris gevoel. Bovendien is de Payot Soin Hydra 24H Matifiant een ware barrière tegen vervuiling van de huid. De Payot Soin Total Anti-age egaliseert de huid en bevat een anti-rimpel emulsie. Deze emulsie egaliseert en verstevigd de huid zichtbaar. De luchtige, vloeibare textuur wordt snel opgenomen en zorgt meteen voor een comfortabel gevoel.

De Payot Optimale Homme lijn is de meest complete mannen verzorgingslijn. Voor mannen die de huid de verzorging willen geven die het nodig heeft.

Bestel Payot nu gemakkelijk en met korting online bij payot-bestellen!

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. Bestel nu bij Payot-bestellen met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.