My Payot - Vermoeide Huid

My Payot - Vermoeide Huid

De My Payot verzorgingslijn is gebaseerd op de expertise van Dokter Nadia Payot en biedt een unieke ervaring voor een stralende, gebooste huid die bruist van energie. Met My Payot neemt u afscheid van de vermoeide huid van het gezicht!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

My Payot | Neem afscheid van een vermoeide huid

Het dagelijkse ritme van de vrouw van vandaag stelt de huid zwaar op de proef. De teint is dof, tekenen van vermoeidheid worden zo beter zichtbaar. Met de producten uit de My Payot lijn geeft u de huid, ongeacht leeftijd of huidtype, een nieuwe uitstraling met een vleugje frisheid en energie voor een prachtig en gezond uiterlijk.

Dynamische cocktail

De producten in de My Payot lijn bezitten een dynamische cocktail van verschillende ingrediënten. Onder andere het superfruit duo van goij- en acaibessen zorgen voor een oxidatie remmend effect. De werking van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de huid blijvend gehydrateerd en beschermt zal zijn. Een combinatie die de huid laat blaken van gezondheid.

Neem afscheid van de vermoeide huid

Met de My Payot Jour Gelée geeft u de gemengde huid de aandacht die het nodig heeft. De speciaal aangepaste formule is een energierijk concentraat met antioxidanten die de huidstructuur helpt verfijnen en beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. De dagelijkse verzorgingsproducten zoals de My Payot Jour & Nuit en My Payot Regard bezitten allebei de perfecte combinatie van ingrediënten om een stralende huid te creëren. Het Goji & Acaï extract hydrateert, stimuleert en beschermt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Het energierijke concentraat van vitamine C stimuleert de celvernieuwing en reguleert het ontstaan van pigmentvlekken waardoor de huid haar uitstraling hervindt. Om het effect van vitamine C compleet te maken zorgt het Aha van Grapefruit voor een peelende werking op de huid. Dit versneld de celvernieuwing en geeft de huid een meer gladde en verfijnde structuur. Met de My Payot lijn geeft u de vermoeide huid de verzorging die het nodig heeft!

Bestel Payot nu gemakkelijk en met korting online bij Payot-Bestellen!

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. Bestel nu bij Payot-bestellen met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.

Trustmark

4.43

Goed