Payot Suprême Jeunesse - Globale Anti-Aging

Payot Suprême Jeunesse - Globale Anti-Aging

De Payot Anti Aging Suprême Jeunesse is een complete verzorgingslijn die verjonging van de huid stimuleert. De overbelasting van de natuurlijk afweermechanismen compenseren en helpen tekenen van veroudering te bestrijden.

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Payot Supreme Jeunesse Set 2021
  - 40 %
  Payot Supreme Jeunesse Set 2021
  (adviesprijs) 147,55
  40% korting
  Aanbiedingsprijs 88,53
 2. Payot Supreme Jeunesse Le Jour 50 Ml 2-Pack
  - 2 %
  Payot Supreme Jeunesse Le Jour 50 Ml 2-Pack
  (adviesprijs) 164,70
  2% korting
  Aanbiedingsprijs 161,41
 3. Payot Supreme Jeunesse Le Serum 30 Ml 2-Pack
  - 2 %
  Payot Supreme Jeunesse Le Serum 30 Ml 2-Pack
  (adviesprijs) 187,12
  2% korting
  Aanbiedingsprijs 183,38
 4. Payot Supreme Jeunesse Le Soin Pro-Age 50 Ml 2-Pack
  - 2 %
  Payot Supreme Jeunesse Le Soin Pro-Age 50 Ml 2-Pack
  (adviesprijs) 171,08
  2% korting
  Aanbiedingsprijs 167,66
 5. Payot Supreme Jeunesse Set 2021 2-Pack
  - 41 %
  Payot Supreme Jeunesse Set 2021 2-Pack
  (adviesprijs) 295,10
  41% korting
  Aanbiedingsprijs 173,52

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Payot Anti Aging Suprême Jeunesse | Voor een jonge en frisse uitstraling

Rimpels, verslappingen, vlekken, gebrek aan hydratatie zijn allemaal onderdelen die de Payot Anti Aging Suprême Jeunesse helpt te verminderen.

In het hart van de formule

Het unieke bloemenconcentraat in de Payot Anti Aging lijn helpt om veroudering van de huid tegen te gaan. Extracten van Magnolia & Orchidee compenseren de overbelasting van het natuurlijke afweersysteem van de huid gerelateerd aan inflamaging. Deze krachtige antioxidanten beschermen de huid tegen oxidatieve stress. Zij regenereren de huid diep en hebben een doelgerichte werking tegen rimpels en vlekken terwijl de huid verstevigd wordt.

Het aanwezige Extract van Oost-Indische kers verbetert het zuurstoftransport tussen de huidcellen om hun metabolisme te boosten en de doeltreffendheid van de werkstoffen van de volgende verzorgingsproducten te optimaliseren. Het AHA van Hibiscus verfijnt en strijkt de huidstructuur glad voor een prachtige uitstraling. Water van Witte Lelie versterkt, verzacht en maakt de huid soepel. Tot slot zorgt het ingekapseld Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht ervoor dat het hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen en dankzij het hoog moleculair gewicht wordt de huid meteen opgevuld.

De Payot Suprême Jeunesse Essence

Onder andere in de Payot Anti Aging Suprême Jeunesse lijn de Payot Suprême Jeunesse Essence. Deze zijdezachte essence met vijf zeldzame bloemen en hyaluronzuur activeert de doeltreffende werking van de opvolgende verzorgingsproducten. De oneindig sensoriële formule zorgt samen met de dag en nacht verzorging Payot Supreme Jeunesse Jour & Payot Supreme Jeunesse Nuit dat de huid kalmeert en versoepelt, vult haar op en strijkt tegelijkertijd de huidstructuur glad. De huid hervindt hiermee haar jeugdige uitstraling. Deze primer heeft een overheerlijke geur met de elegante noten van magnolia en kostbare muskus.

De Payot Anti Aging Suprême Jeunesse geeft de huid nieuwe impulsen en helpt de huid te verjongen. Met als resultaat een stralende en verjongde huid.

Bestel Payot nu gemakkelijk en met korting online bij payot-bestellen!

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. Bestel nu bij Payot-bestellen met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.

Trustmark

Kopers-bescherming

4.42

Goed