Crème N°2 - Gevoelige Huid

Crème N°2 - Gevoelige Huid

Met de Payot Creme N°2 introduceerde Payot de legendarische cultverzorging Crème N°2. Deze emblematische crème, geïnspireerd door de kennis op het gebied van kruiden, combineert Payot hoogwaardige werkingen van fytotherapie en aromatherapie om lokaal roodheid en tijdelijke irritaties te kalmeren.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Payot crème N°2 | Verzorging voor de gevoelige huid

Steunend op deze expertise hebben de Laboratoria van Payot de verzorgingslijn crème N°2 ontwikkeld, die speciaal bestemd is voor de gevoelige huid. Payot beschouwt de gevoelige huid als een sensibele huid die ontvankelijk is voor de fysiologische en emotionele gebeurtenissen, veroorzaakt door onze steeds stressvollere levensstijlen en de vervuiling van ons leefmilieu. Om een compleet antwoord te bieden, zijn anti-stress en pro-tolerantie bestanddelen toegevoegd die eveneens inwerken op het evenwicht van de huidflora. Op deze manier biedt Payot een doelgerichte, drievoudige werking voor alle gevoelige huidtypen.

Kalmerende verzorging tegen roodheid

Met de Payot Crème N°2 L’orginale verzacht u de huid al meteen na het aanbrengen van de crème. De combinatie van werkstoffen als zoethout, sesam en maïs brengen de huid vrijwel meteen tot rust met een verzachten en kalmerend effect. De combinatie van essentiële oliën van tijm en lavendel helpt de huid haar comfort en welzijn terug te vinden. Het aanwezige zinkoxide heeft een antibacteriële werking en vormt een beschermende laag op de gevoelige huid.

Alles in 1 verzorgende crème tegen roodheid

Met de Payot Crème N°2 CC Cream heeft Payot een multifunctionele kalmerende, corrigeren en beschermende crème ontwikkeld, met bovendien UV bescherming. Deze CC Cream is hét wapen tegen roodheid. Het aanwezige Centella Asiatica vermindert roodheid zichtbaar dankzij het krachtige kalmerende vermogen. De SPF 50+ filters beschermen de huid tegen UV-stralen dei verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van nieuwe roodheid. De Payot Crème N°2 CC Cream bevat geen parfum.

Kalmerende verzorging tegen stress en roodheid

De Payot Crème N°2 Nuage en Cachemire zijn het antwoord op de gestreste en rode huid. De crèmes zijn gebaseerd op de laatste ontdekkingen op het gebied van huidbiologie en hebben een versterkende werking en brengen de huidflora opnieuw in evenwicht.

De producten uit de Payot crème N°2 lijn brengen uw huid dag na dag de verzorging die het nodig heeft met als resultaat een stralende en gekalmeerde huid.

Bestel Payot nu gemakkelijk en met korting online bij Payot-Bestellen!

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. Bestel nu bij Payot-bestellen met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.

Trustmark

4.43

Goed