Payot Blue Techni Liss - Beginnende Huidveroudering

Payot Blue Techni Liss - Beginnende Huidveroudering

Payot Blue Techni Liss is ideaal om de huid te beschermen tegen blauw licht. Deze productlijn gaat ook effectief huidveroudering tegen. Dankzij innovatieve formules wordt de huid beschermd tegen de negatieve effecten van blauw licht. De producten vormen zo een effectieve bescherming voor de huid en voorkomen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van veel beeldschermtijd. Voor een gladde en mooie huid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

PAYOT BLUE TECHNI LISS: DE OPVOLGER VAN TECHNI LISS

De productlijn Payot Blue Techni Liss is ideaal voor het moderne leven. De formules met extracten van blauwe kuisboom en hyaluronzuur hebben een gladmakende en beschermende werking op de huid. De producten gaan de schadelijke effecten van blauw licht, zoals van beeldschermen, effectief tegen. Maar ook rimpels, een vale teint en een vochtarme huid worden verzorgd en verlicht. Ideaal voor iedereen die zijn huid extra wil beschermen.

OVER DEZE PRODUCTLIJN

In 2013 lanceerde Payot de Techni Liss-lijn. Deze producten hebben een driedubbele werking. Ze voorkomen niet alleen de eerste tekenen van veroudering, ze verminderen ook nieuwe en bestaande rimpels en fijne lijntjes. 5 jaar later wordt het assortiment vernieuwd en krijgt het een nieuwe naam, namelijk Blue Techni Liss. Deze lijn gaat nog een stap verder. We weten nu dat de omgeving een negatief effect kan hebben op de huid. Een voorbeeld hiervan is blauw licht, dat huidveroudering versnelt. Een goede huidverzorgingsroutine is noodzakelijk om schade te voorkomen. Payot Blue Techni Liss-producten zijn ontworpen om een ​​beschermend schild voor uw huid te bieden. Het idee achter deze serie is dat ouder worden geen straf is maar een mooi en natuurlijk proces.

Trustmark

4.45

Goed