OptiMale - Mannenlijn

OptiMale - Mannenlijn

De perfecte huidverzorging voor mannen wordt geboden door de Payot Optimale productlijn. Deze producten hebben een frisse geur en zorgen voor een voedende en stimulerende huidverzorging. Ideaal voor de dagelijkse huidverzorgingsroutine van mannen. Bescherm uw huid tegen UV-straling, vuil en stress. Want huidverzorging is ook iets voor mannen - een goed verzorgde man is een knappe man.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Payot Optimale Soin Quotidien 3-En-1
  Payot Optimale Soin Quotidien 3-En-1
  (adviesprijs) 43,95
  25% korting
  Special Price 32,96
 2. Payot Optimale Roll-On Anti-Transpirant 24H Sans Alcohol
  Payot Optimale Roll-On Anti-Transpirant 24H Sans Alcohol
  (adviesprijs) 24,25
  25% korting
  Special Price 18,19
per pagina

PAYOT OPTIMALE: DE VERSTEVIGENDE VERZORGINGSLIJN VOOR MANNEN

De huid van de man krijgt dagelijks ook te maken met diverse negatieve invloeden van buitenaf. Hierbij kan je denken aan onder andere UV-straling, vuildeeltjes en stress. Alle producten uit de Payot Optimale bieden daarom een betrouwbare 24-uurs bescherming tegen vochtverlies, weersinvloeden, huidirritaties en lichaamsgeurtjes. 

Stimuleren, zuiveren en comfort teruggeven aan de huid via natuurlijke mineralen. Payot Optimale heeft hierbij gekozen voor een echte mannengeur die heel erg prettig is voor hem! Het resultaat? is een fris en gevoed huidgevoel en een gladde, egale en stralende teint. Huidirritaties en roodheid worden snel en merkbaar verlicht.

Trustmark

4.45

Goed