My Payot - Vermoeide Huid

My Payot - Vermoeide Huid

Last van een vermoeide of doffe huid? Geef je skin een boost met de Payot My Payot lijn! De superingrediënten in deze producten zijn rijk aan antioxidanten die je huid beschermen tegen vrije radicalen. Zo stimuleer je de huid, vervagen tekenen van vermoeidheid en is de huid beschermt tegen externe agressies. Zo laat je de huid dag na dag weer stralen!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Payot My Payot Creme Vitaminee Eclat
  Payot My Payot Creme Vitaminee Eclat
  (adviesprijs) 44,35
  25% korting
  Special Price 33,26
 2. Payot My Payot Travel Vitamin Rich Glow Kit
  Payot My Payot Travel Vitamin Rich Glow Kit
  (adviesprijs) 46,00
  25% korting
  Special Price 34,50
 3. Payot My Payot Super Energisant Regard 15 Ml
  Payot My Payot Super Energisant Regard 15 Ml
  (adviesprijs) 33,85
  25% korting
  Special Price 25,39
 4. Payot My Payot Regard Glow 4,5 G
  Payot My Payot Regard Glow 4,5 G
  (adviesprijs) 37,35
  25% korting
  Special Price 28,01
 5. Payot My Payot New Glow 7 Ml
  Payot My Payot New Glow 7 Ml
  (adviesprijs) 42,25
  25% korting
  Special Price 31,69
 6. Payot My Payot Peeling Eclat 125 Ml
  Payot My Payot Peeling Eclat 125 Ml
  (adviesprijs) 27,55
  25% korting
  Special Price 20,66
 7. My Payot Brume Eclat
  My Payot Brume Eclat
  (adviesprijs) 28,05
  25% korting
  Special Price 21,04
per pagina

My Payot | Neem afscheid van een vermoeide huid

Het dagelijkse ritme van de vrouw van vandaag stelt de huid zwaar op de proef. De teint is dof, tekenen van vermoeidheid worden zo beter zichtbaar. Met de producten uit de My Payot lijn geeft u de huid, ongeacht leeftijd of huidtype, een nieuwe uitstraling met een vleugje frisheid en energie voor een prachtig en gezond uiterlijk.

Dynamische cocktail

De producten in de My Payot lijn bezitten een dynamische cocktail van verschillende ingrediënten. Onder andere het superfruit duo van goij- en acaibessen zorgen voor een oxidatie remmend effect. De werking van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de huid blijvend gehydrateerd en beschermt zal zijn. Een combinatie die de huid laat blaken van gezondheid.

Neem afscheid van de vermoeide huid

Dit assortiment is verrijkt met 3 superingrediënten (biologische granaatappel, biologische gojibessen en acaibessen) en vitamine C. Zo stimuleer je de natuurlijke uitstraling van de huid, vervaag je tekenen van vermoeidheid en bescherm je de huid tegen externe agressies voor een stralende en frisse teint! Het Goji & Acaï extract hydrateert, stimuleert en beschermt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Het energierijke concentraat van vitamine C stimuleert de celvernieuwing en reguleert het ontstaan van pigmentvlekken waardoor de huid haar uitstraling hervindt. Om het effect van vitamine C compleet te maken zorgt het Aha van Grapefruit voor een peelende werking op de huid. Dit versneld de celvernieuwing en geeft de huid een meer gladde en verfijnde structuur. Met de My Payot lijn geeft u de vermoeide huid de verzorging die het nodig heeft!

Trustmark

4.45

Goed