Les Démaquillantes - Reiniging

Les Démaquillantes - Reiniging

De reiniging bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk verstopt, wordt de teint dof en verschijnen er kleine puistjes.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Payot Masque D'Tox 50 Ml
    Payot Masque D'Tox 50 Ml
    (adviesprijs) 32,15
    25% korting
    Special Price 24,11
per pagina

Make-up verwijderen is ook een essentiële handeling die ervoor zorgt dat uw make-up beter blijft zitten. Dus voor een optimaal resultaat is het van essentieel belang om de huid zowel ’s ochtends als ’s avonds te reinigen. Omdat iedereen beschikt over een ander huidtype, zijn er reinigingsproducten voor verschillende huiden. Voor de vette huid zijn er namelijk andere reinigingsproducten nodig dan voor bijvoorbeeld de droge of gevoelige huid. Onder de reiniging van de huid vallen niet enkel de producten om make-up te verwijderen maar ook de maskers en scrubs. Ook deze producten dragen bij aan een optimale reiniging van de huid.

 

Payot helpt u kiezen bij het reinigingsproduct dat bij u past

Omdat we allemaal over een ander huidtype beschikken heeft Payot verschillende producten in haar reinigingslijn om aan ieders wens te kunnen voldoen. Zo is er voor de vette huid bijvoorbeeld de Payot Gel Démaquillant D'Tox: deze heerlijk frisse niet-vette reinigende gel met grapefruit extracten verwijderd make-up, onzuiverheden en overtollig talg. De gel verandert in een schuim, zodra deze in contact komt met water. Voor de gevoelige huiden is er de Payot Huile Fondante Démaquillante: een melkachtige reinigingsolie met avocado extracten. Een unieke textuur waarmee op milde wijze de make-up verwijdert wordt. Een ontzettend belangrijk onderdeel van de reiniging is echter de peeling van de huid; de dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd waardoor de doorbloeding van de huid wordt verbetert en het opname vermogen wordt vergroot. Een heerlijke peeling is de Payot Masque Peeling Oxygenant: een peeling masker met drievoudige oxigenerende, ontgiftende en reinigende werking. Perfect geschikt voor de doffe en verstikte huid.

Vergeet bij het reinigingsritueel ook de ogen niet! De huid rondom de ogen is teer en heeft een extra zachte aanpak nodig met een zacht reinigingsproduct: Payot Démaquillant Instantané Yeux  

 

Door uw huid goed te reinigen en te voorzien van de juiste verzorgingsproducten investeert u in de toekomst!

Een goed gereinigde huid neemt producten beter op zodat de werkstoffen in deze producten beter verwerkt kunnen worden. Een goed gereinigde huid zal ook minder snel tekenen gaan vertonen van veroudering; make-up zorgt er namelijk voor dat we er overdag beter uitzien en ons fijner voelen mits het elke avond op een verantwoorde manier wordt verwijderd met het juiste reinigingsproduct.

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot Les Demaquillantes. 

Trustmark

4.45

Goed