Hydra 24+ - Droge Huid

Hydra 24+ - Droge Huid

Droge of vochtarme huid? Ruwe, droge huidplekken, dofheid en roos? Payot 24+ is de oplossing! Met zijn frisse, luchtige en subtiel smeltende producten zorgt deze lijn voor een zichtbaar en merkbaar gehydrateerde huid. Ook ideaal om gevoelens van spanning te verlichten en de huid te beschermen.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Payot Hydra 24+  Baume & Masque
    Payot Hydra 24+ Baume & Masque
    (adviesprijs) 36,95
    25% korting
    Special Price 27,71
per pagina

Payot Hydra 24+ | Alles wat uw huid dagelijks nodig heeft

De aangename geur en unieke texturen wekken een gevoel van welbehagen op. Frisse, luchtige, smeltende formules met een grote concentratie vocht voor een zichtbare en voelbare hydratatie.

Het Hydro Defense Complex

Het Hydro Defense Complex is het resultaat van de kennis en kunde uit het laboratorium van Payot. Het put zijn heilzame werking uit de kracht van fruit dat boordevol zit met vocht uit watermeloen en vijg. Deze combinatie heeft een drievoudige werking, het helpt de huid haar natuurlijke vochtgehalte terug te vinden en te behouden, het stimuleert de productie van ATP (de celenergie) en helpt de huid haar jeugdigheidskapitaal te behouden en tot slot brengt het een beschermende laag aan op de huid om deze te beschermen tegen kwalijke gevolgen van vervuiling van buitenaf.

Met de Payot Hydra 24+ lijn heeft een complete verzorging voor het gezicht die naast hydratatie ook verjonging van de huid genereert.

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot.

Trustmark

4.45

Goed