Absolute Pure White - Pigmentvlekken

Absolute Pure White - Pigmentvlekken

Payot Absolute Pure White is een uitgebreide verzorgingslijn met producten, speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken te verminderen of juist te voorkomen, om op deze manier een egale teint te creëren. De verzorgende producten uit deze lijn gaan pigmentvlekjes en een doffe huid tegen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Payot Absolute Pure White | Pigmentvlekken verminderen en voorkomen

Bescherm uw huid tegen pigmentvlekken met de producten van Payot Pure White

Om uw huid te beschermen tegen nieuwe pigmentvlekken of om bestaande pigmentvlekken niet te verergeren is het van uiterst belang dat u uw huid optimaal beschermt tegen zonlicht met een verzorgingsproduct voorzien van UV filter (SPF). In de dagverzorging van deze lijn,  Payot Clarté du Jour SPF30, zit dan ook een SPF 30 verwerkt. Omdat rondom de ogen vaak hyperpigmentatie (donkere kringen) ontstaat is er ook in deze lijn een speciaal ontwikkeld product voor dit probleem:  Payot Clarté des Yeux. Deze crème werkt op drie niveaus: pigmentvlekken, rimpeltjes & lijntjes, wallen en kringen. Natuurlijk mag in deze lijn een reinigingsproduct, dat tegelijkertijd de huid verhelderd en pigmentvlekken niet ontbreken: Payot Mousse Clarté. Deze lijn beschikt zelfs over een S.O.S oogmasker: Payot Masque Clarté Des Yeux.  Bij vochtophopingen, donkere kringen en pigmentvlekken biedt dit oogmasker echt een uitkomst. Breng het masker aan en laat het 10 minuten inwerken…de ongemakken rondom uw ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

De zon…grootste boosdoener van huidveroudering en hyperpigmentatie.

Het allerbelangrijkste om huidveroudering en hyperpigmentatie (donkere pigmentvlekken, donkere kringen, ouderdomsvlekken etc.) tegen te gaan is de huid beschermen met een hoge SPF gedurende de dag. Want ook als de zon niet echt schijnt is ze er wel en wél degelijk schadelijk voor je huid. Dus of het nu bewolkt is of het is een stralende dag vol zonneschijn, bescherm je huid altijd optimaal met minimaal een SPF30. Het handige van de Payot dagcrème uit deze lijn is dat er al een SPF30 aan toegevoegd is. Dus daar hoef je in dit geval niet extra bij stil te staan. Je kunt pigmentvlekken namelijk beter voorkomen door middel van een goede SPF, als ze er eenmaal zijn dan is het veel moeilijker om ze te behandelen.

Ga voor een stralende egale huid met de producten van Payot. 

Trustmark

4.45

Goed