10%
Korting

Payot Gommage Douceur Framboise

Payot Gommage Douceur Framboise

Payot Gommage Douceur Framboise is een milde fruitige scrub die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Je krijg een zijdezachte en stralende huid met deze Payot scrub.

Totale inhoud: 50 ml

Normale prijs:  32,00 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  28,80

Kortingsbon bij iedere aankoop

Payot Gommage Douceur Framboise

Payot Gommage Douceur Framboise is een milde fruitige scrub die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Je krijg een zijdezachte en stralende huid met deze Payot scrub.

Inhoud: 50 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Payot Gommage Douceur Framboise

Payot Gommage Douceur Framboise is een heerlijk fruitige milde scrub, die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Door het gebruik van de scrub krijg je een zijdezachte en stralende huid. De Payot scrub is gemaakt op basis van frambozen olie en een mix van frambozen zaden, veenbessen en zwarte bessen. Het is dus een echt fruitige milde scrub. Het is goed om de scrub één keer per week te gebruiken en dient als een aanvulling op de huidverzorging. Iedereen kan de Payot Gommage Douceur Framboise gebruiken, omdat deze geschikt is voor alle huidtypen en huidcondities. Ga voor de beste verzorging van de huid met deze fruitige en verzorgende milde scrub van Payot!


Eigenschappen:

 • Milde en zachte scrub
 • Schone en egale huid
 • Kalmerende eigenschappen
 • Op basis van frambozen olie
 • Bevat een mix van frambozen zaden, veenbessen en zwarte bessen
 • Verzachtend
 • Frisse en stralende huid
 • Verwijdert onzuiverheden, acne en dode huidcellen
 • Textuur veranderd van een gel- olie- milk
 • Geschikt voor alle huidtypen en huidcondities
 • Inhoud: 50 ml

Hoe gebruik je de Payot Gommage Douceur Framboise?

Voor het beste resultaat breng een kleine hoeveelheid van de Payot Gommage Douceur Framboise aan op het gezicht en hals. Zorg dat de huid droog is voordat je de scrub aanbrengt op de huid. Na het aanbrengen van de scrub op de huid, kun je de gel-olie zachtjes in de huid masseren met de vingertoppen. Ga door met het masseren van de scrub, totdat de gel textuur verandert in een olie. Begin bij de hals en werk dan langzaam naar boven toe.

Nadat de gel in een olie is veranderd, kun je een klein beetje water toevoegen. Door het toevoegen van een klein beetje water verandert de olie in een milk textuur. Spoel tenslotte de scrub goed af met water en droog de huid vervolgens goed. Om een goede verzorging te bieden aan de huid na het gebruiken van de scrub, is het goed om een lotion te gebruiken. Denk hierbij aan de Payot Lotion Tonique Réveil. Deze lotion geeft de huid frisheid en een goede verzorging.


Bestel de Payot Gommage Douceur Framboise gemakkelijk en snel online bij Payot- Bestellen!

Ga voor een zijdezachte en frisse huid met de Payot Gommage Douceur Framboise! Bestel deze nu gemakkelijk en snel online bij Payot- Bestellen. Komt de bestelling boven een bedrag van €40,-? Dan verzenden wij de bestelling gratis naar het opgegeven adres toe! Heb je nog vragen over de Payot  gel- olie, wil je deskundig advies of heb je algemene vragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder!
Beoordelingen