Payot Creme No.2 Cachemire

Payot Crème N°2 Cashemire is een smeltende nachtcrème die de huid weer laat stralen! De huid zal er weer gezond, egaal en verzorgd uitzien door de intensieve voeding van de Payot nachtcrème.

Totale inhoud: 50 ml

Normale prijs:  47,00 (adviesprijs)

15% korting

Special Price  39,95

Kortingsbon bij iedere aankoop

Payot Creme No.2 Cachemire

Payot Crème N°2 Cashemire is een smeltende nachtcrème die de huid weer laat stralen! De huid zal er weer gezond, egaal en verzorgd uitzien door de intensieve voeding van de Payot nachtcrème.

Inhoud: 50 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Payot Crème N°2 Cashemire

Payot Crème N°2 Cashemire is een smeltende nachtcrème met een olie- in crème textuur. Het product is geschikt om dagelijks in de avond te gebruiken en geeft de huid een zacht en comfortabel gevoel. Roodheid en irritatie op de huid wordt vermindert en het resultaat is een stralende en gezonde huid. De nachtcrème bevat ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige huid zoals prebiotica, probiotica, boswellia en jasmijn extract. Deze ingrediënten geven de huid de optimale anti-stress verzorging.


Eigenschappen:

  • Smeltende nachtcrème met een olie- in- crème textuur
  • Herstelt de huidbalans
  • Anti-stress crème
  • Kalmerende en comfortabele crème
  • Voedende werking en vermindert roodheid
  • Beschermt tegen invloeden van buitenaf
  • Ideaal voor een gevoelige huid
  • Inhoud: 50ml

Hoe gebruik je de Payot Crème N°2 Cashemire?

Om tot het beste resultaat van de huid te komen is het aan te raden, om voor het aanbrengen van de nachtcrème de huid goed te reinigen. Gebruik onder andere de Payot Mousse Micellaire Netoyant om de huid goed te reinigen. Deze reinigingsmousse zorgt ervoor dat de huid comfortabel en zacht aanvoelt. Na het reinigen van de huid kan de Payot Crème N°2 Cashemire nachtcrème aangebracht en verdeeld worden, op het gezicht en halslijn.


Bestel nu de Payot Crème N°2 Cashemire snel en gemakkelijk online bij Payot- Bestellen!

Ga voor het beste resultaat voor de gevoelige huid met de Payot Crème N°2 Cashemire heerlijk smeltende nachtcrème. Bestel de nachtcrème nu snel en gemakkelijk online bij Payot- Bestellen! Nu met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos verzonden naar het opgegeven adres. Wil je zeker weten of dit het beste product is voor jou of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op en stel je vraag of krijg deskundig advies van ons!Beoordelingen